I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, 10 October 2011

new song create by me .

CUMA SEBUAH MIMPI .


Percintaan kita cukup sampai di sini 
Mengapa kita harus jadi begini 
Mungkinkah ini cuma sebuah mimpi
Atau pun realiti dan fantasi 


Salahkah aku untuk mencintaimu
Salahkah aku untuk menyayangimu
Bukan niat ku untuk melukai mu
Dan juga menyakiti dirimu


Oh tuhan tolong lah
Ku cinta dia sepenuh jiwa dan raga
Maafkan lah kesalahan ku terhadapnya
Ku berdoa
Semoga panjang umurnya di sana
berkatilah kehidupannya ya allah .


;)

Tuesday, 9 August 2011

karna ku by myzat :)

aku mahu kau selalu bersama ku ,
mahu kau selalu di samping ku ,
selalu .


aku tak tahu nak buat apa tanpa mu ,
sehari tanpa mu ku rasa jemu ,
selalu .


jangan kau menangis ,
ku tak mahu kau menangis lagi ,
jangan kau bersedih ,
ku tak mahu kau bersedih lagi ,
karna ku .


bukan niat ku melukakan mu ,
menyakiti mu meninggalkan mu ,
maafkan aku atas silap ku ,
yang meninggalkan dirimu . 

Saturday, 23 July 2011

tanpa mu cover ;)

video




ku peluk tubuh mu ku terasa hangat , 
mungkin kau dekat di hati ku 
ku genggam erat tangan mu ku tak lepas , 
karna ku takut kehilangan mu 


karna kau adalah bunga yang mekar di hati ku 
jangan kau layu ku akan tetap menjaga mu 
karna kau adalah cahaya terang di hati ku
jangan kau malap ku tak mahu hidup dalam gelap 


tanpa mu ku terus hanyut 
tanpa mu ku terus rapuh 
tanpa mu ku terus membisu 
tanpa mu hidup tak sempurna 
tanpa mu ku tak berdaya 
tanpa mu ku tak bernyawa 


karna kau adalah bunga yang mekar di hati ku ,
jangan kau layu ku akan tetap menajaga mu .yu 

Tuesday, 12 July 2011

OMG , i mish her ♥ . :')

aww , im totally mish her so fucking badly . mimang saia tipu laa klw saia sakap saia ndak mish EX saia . urang PENIPU saja ndak akn ngaku , gatal bha tgn saia mw tinguk facebook dea . kanapa bha dea ney susa mw trust saia .? klw saia btulbtul urang sakap maenmaen , tapi klw saia maenmaen urang sakap saia btulbtul plak .? which one saia ptt jdi .? shiall . apa bulebuat , tggl tggu jmpa dapandapan sahaja laa ceritanya klw begini sudah jadinya . apa lae bulee watt . sabor jer larr . ;)

ney plak pasal sii budak bopot tuh , cilaka bha tgn saia ini . mw jugak p click search caree facebook dea . sudah saia tinguk smua postpost dea mcm kimaks , bikin sakit hati saja tinguk , trus saia block . mls saia mw tambah sakit hati , sana sini bikin panassss .

step by step 123 dip dip da di du , ini laa lirik lagu yg slalu saia ingat klw saia panasss , girls is so complicated to understand . mcm naa bha mw paam kamu ini .? cuba gtaw saia ,bule .? mcm naa saia mw paam apa kamu mw klw kmu ndak gtaw .? jgn kmu mw kamu saja bha yg mw d paam , ingat kami as a boys ney xda prasaan kha mw d jaga .? cilaka . puiii .

tapi apaapa pon saia tatap hapyy with my LOVE spongebob sii seluar petak ( female version ) . ;D

Tuesday, 5 July 2011

I'm Like Talking To The Moon Without You :')

I know you're somewhere out there
Somewhere far away
I want you back
I want you back
My neighbors think
I'm crazy
But they don't understand
You're all I have
You're all I have

At night when the stars
light up my room
I sit by myself

Talking to the Moon
Trying to get to You
In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

I'm feeling like I'm famous
The talk of the town
They say
I've gone mad
Yeah
I've gone mad
But they don't know
what I know

Cause when the
sun goes down
someone's talking back
Yeah
They're talking back

At night when the stars
light up my room
I sit by myself
Talking to the Moon
Trying to get to You
In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

Ahh Ahh,
Ahh Ahh,

Do you ever hear me calling?
Cause every night 
I'm talking to the moon
Still trying to get to you

In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

I know you're somewhere out there

Somewhere far away

Monday, 4 July 2011

saia tidak akan lagi menganggu hidup kamu .

aww TALKING TO THE MOON . ini laa lagu blog kw yg last saia akn dgr mulai saat ini , minit ini , jam ini & juga detik ini . kerana mulai hari ini saia tidak akan pernah lagii akan mencoba untuk menyemak dlm hidup kw b`sama dea . eyaa kuh akui kuh sgtsgtsgt merindukan muh , dat y saia call kw . maybe ituh laa kalee t`akhir saia call & text kw , dgr suara kw sudah cukup buat saia melepaskan rindu yg slama ini saia pendam . terima kasih kerana sudi mengangkat telefon bimbit anda . saia tidak tahu mw tulis apa dlm belogsepot saia ini sbb saia ney bkn mcm kw , buat blog pnjg gilerrrr . apaapa pon , saia harap kw akn bahagia , bear laa kita hidup dgn kehidupan masingmasing . amin . :)

Saturday, 2 July 2011

aku yang asing :')

Wangi kau lalu wangi bagaikan bunga .
Kau tak kenali aku yang selalu perhatikan mu .
Berseri bagaikan bintang .
Ku tak mahu kau kan hilang di waktu siang .
Biar pun aku yang asing selalu memikirkan mu .
Ku percaya CINTA ITU MEMANG BUTA .
Harap kau sudi mendengar deruan ku & jiwa ku .
Melalui lagu ini untuk mu .
:)